WMW - Bjelovar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Ubijena majka troje djece: U Bjelovaru pronađena mrtva žena, sumnja se na ubojstvo

mrtva zenaMrtva žena pronađena je u ponedjeljak u kući u Bjelovaru u Ulici Nikole Šopa. Sumnja se da je preminula nasilnom smrću. U tijeku je očevid koji rukovodi DORH

Zvali su me u ponedjeljak na telefon u 14 sati i pitali me zašto kći nije došla na popodnevnu smjenu u dječji vrtić. Otišla sam do njezine kuće koja se nalazi u susjednoj ulici, i kroz staklo ju vidjela da leži s rukama podignutim iznad glave i ugledala sam tragove krvi, kazala je kroz suze majka 50-godišnje kćeri jedinice, prenosi 24sata. 

Odmah je nazvala policiju i Hitnu, ali na žalost majci troje djece nije bilo pomoći. U bjelovarskoj Ulici Nikole Šopa ispred kućnog broja 11 u kojoj je živjela S.E. nakon razvoda braka okupili su se brojni susjedi, te policija i zamjenica Županijske državne odvjetnice Slobodanka Radulović, koja rukovodi očevidom. Kazala je kako se čeka dolazak ekipe forenzičara iz Zagreba te da će tek tada započeti očevid, a policija je zabranila ulazak u dvorište i članovima obitelji. Prema riječima shrvanih roditelja, netko je odvezao njezin Golf bjelovarskih registarskih oznaka, koji je pronađen u središtu grada, i pokraj njega policijsko vozilo i dvojicu pripadnika interventne policije koji su ga čuvali. 

Neki od susjeda kažu kako se nakon razvoda od supruga kojemu je pripalo skrbništvo nad punoljetnim sinom i maloljetnim blizankama viđala s jednim muškarcem. 
Nakon očevida biti će poznate okolnosti pod kojim je majka troje djece izgubila život. Prema prvim informacijama riječ je o nasilnoj smrti. Pretpostavlja se i da je ona poznavala svog ubojicu, jer se navodno on i odvezao njezinim automobilom kojeg je ostavio pokraj bjelovarskog Doma kulture. Prema neslužbenim informacijama policija je uhitila sumnjivca koji se odvezao Golfom i to u trenutku kada je ispred Doma kulture izlazio iz vozila

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
555798