WMW - Bjelovar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Djed hara po Bjelovaru: Ovo je čovjek koji pljačka starice i bankomate!

djed haraPU bjelovarsko-bilogorska objavila je fotografiju muškarca koji je opljačkao 66-godišnjakinju iz Bjelovara.

On je u ponedjeljak, 9. veljače, u Bjelovaru, u Ulici Antuna Mihanovića, ušao u stan u vlasništvu 66-godišnjakinje te joj se predstavio kao agent prodaje za televizijsku uslugu. 

Nakon što joj je ponudio razne pakete odlučila je pristati na jedan, za koji je morala odmah platiti 200 kuna u gotovini. Kako nije imala gotovinu kod sebe muškarac joj je ponudio plaćanje preko kartice tekućeg računa, preko uređaja za plaćanje koji je imao kod sebe. 

Zatražio ju je da u njegov mobitel ukuca svoj pin, a potom ju je zatražio čašu vode i iskoristio situaciju kada se oštećena okrenula te joj sa stola otuđio karticu tekućeg računa. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je drugi nepoznati muškarac podignuo nekoliko tisuća kuna s bankomata, s karticom u vlasništvu 66-godišnjakinje, dok je na sličan način oštećena i starija žena s područja Križevaca. 

Policija je sada objavila fotografiju osobe za koju se sumnja da je podizala novac s bankomata, s ukradenim bankovnim karticama. 

Pozivaju građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o počinitelju, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na broj telefona 192.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
555848