WMW - Bjelovar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Crno jutro: Poginula 19-godišnjakinja, druga djevojka teško ozlijeđena

crno jutroTeška nesreća dogodila se u ponedjeljak ujutro u Bjelovaru. Vozač je automobilom udario u ogradu i kuću. Pritom je poginula 19-godišnjakinja, dok je 22-godišnjakinja teško ozlijeđena.

Devetnaestogodišnja suvozačica poginula je, a 22-godišnja djevojka teško je ozlijeđena u ponedjeljak u Bjelovaru kada je vozač zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika te udario u metalne ograde i kuću u Ulici Miroslava Krleže, izvijestila je policija. 

Izgubio nadzor nad vozilom

Nesreća se dogodila oko 00,35 sati kada je 34-godišnjak vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine u zavoju, na mokrom kolniku izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika. Nakon toga je udario u betonsko-metalne ograde kuća na broju 141 i 143 te u zid kuće na kućnom broju 143, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava (PU). 

Ozljede opasne za život zadobila je 19-godišnja suvozačica koja je nakon sat vremena umrla u bjelovarskoj bolnici. Teške tjelesne ozljede zadobila je 22-godišnja putnica, a za vozača ozljede još nisu kvalificirane, dodaje se u priopćenju policije koja će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu. 

Devetnaestogodišnja djevojka druga je poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području bjelovarsko-bilogorske PU.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
555877