WMW - Bjelovar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Velika akcija: Pomozimo Bjelovarčanu Saši Šakanoviću Kovačiću Šekiju

velika akcijaBjelovarčanin Saša Šakanović Kovačić Šeki ima ALS i hitno mu je potrebno 30,000 eura za odlazak na liječenje matičnim stanicama u Kini.

Ledeni izazov globalno je promovirao potrebu za većom pomoći oboljelila od ALS-a, amiotrofične lateralne skleroze. Ta bolest počinje kao slabost u mišićima, trzanje ili grčenje, a potom progresivno onesposobljava hod, govor, gutanje i na kraju disanje. 

Saša Šakanović Kovačić Šeki radio je kao učitelj dok se 2011. godine nije morao odvojiti od svojih učenika zbog ove teške . Raniji pokušaji liječenja u Rovinju nisu uspjeli pa je njegiva , čim je čula za matičnim stanicama u Kini iz koje za sada dolaze impozantni rezultati, krenula u borbu za mjesto u. Trebalo je živaca i novaca, ali napokon je stigao i pozitivan odgovor. No, kako alternativna medicina nema potporu HZMO-a, obitelj nema drugu opciju osim prihvatiti prijedlog prijatelja da pokušaju sakupiti potrebna. Za putovanje i liječenje potrebno im je oko 30.000 eura, a nažalost vremena im je preostalo vrlo malo- manje od 30 dana. 

Bjelovarski ugostitelji su se udružili u akciji prikupljanja pomoći - prihod od svake kave prodane u njihovim kafićima sutra (četvrtak, 11.9.2014.) od 9-12 sati donirat će se za Šekijevo liječenje u Kini. Video porukom glumac Goran Navojec i nogometaš Ognjen Vukojević pozvali su ljude na akciju, a potvrđeno je sudjelovanje i jednog kafića u Sloveniji. Organizatori pozivaju na širenje akcije. 

Svi koji bi željeli pomoći, a nemaju ugistiteljski objekt ili drugog načina prikupljanja sredstava, mogu svoju donaciju uplatiti na račun. 

Računi za donacije iz Hrvatske: 
TARITAŠ SANJA HR6524840083115264953 
Inozemni: 
ŠAKANOVIĆ MILKA HR1524840083291963769 
SWIFT RZBHHR2X.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
555876